Retailpark Sontplein
Winkels
VERNIEUWD SONTPLEIN

Winkelgegevens ophalen...

Wij werken hard aan de vernieuwing van het Sontplein in Groningen en het winkelpark begint vol te stromen met de mooiste winkels.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over commerciële mogelijkheden op Retailpark Sontplein? Neemt u dan contact met ons op via info@retailparksontplein.nl

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
  • GRATIS Toiletten
LIKE EN VOLG ONS OP FACEBOOK
DE POORT
VAN GRONINGEN

Keukenkampioen

Over ons

Welkom in onze showroom!

Graag ontvangen wij jou in onze showroom. Of je nu kiest voor een afspraak in onze showroom of een adviesgesprek bij jou thuis. Met een afspraak ben je altijd verzekerd van persoonlijk en uitgebreid advies op maat in de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Advies aan huis
Onze adviseur komt thuis bij u langs.

Plan hier eenvoudig uw afspraak naar keuze in.

Kampioen in keukens, dat word je niet zomaar. Dat lukt alleen als je op alle onderdelen de beste bent. Daarom ontwerpen én produceren wij al onze keukens in onze eigen fabriek.

Keuken fabriek Duitsland

Niet zomaar een keuken….maar een Kampioen!
Kampioen in keukens, dat word je niet zomaar. Dat lukt alleen als je op alle onderdelen de beste bent. Daarom ontwerpen én produceren wij al onze keukens in onze eigen fabriek. En dat is niet alleen goed voor de kwaliteit maar ook voor de prijs. Want ook voor u betekent onze eigen fabriek extra voordeel.

Elke keuken wordt volledig op maat gemaakt, passend bij uw smaak, wensen en de beschikbare ruimte en tegen de beste prijs.

  • ONTWORPEN DOOR ONZE EIGEN DESIGNERS
  • ZEER STRENGE KWALITEITSCONTROLES

Op zoek naar een nieuwe keuken die perfect in uw woning past? Dan bent u bij Keuken Kampioen aan het juiste adres. Onze kwaliteitskeukens worden namelijk in onze eigen fabriek door onze eigen ontwerpers volledig op maat gemaakt, passend bij uw smaak en wensen. En dat zijn niet zomaar keukens, maar echte Kampioenen!

Keukens uit eigen fabriek
Wij ontwerpen én produceren al onze keukens in onze eigen fabriek. Dit betekent dat we bij elke stap een oogje in het zeil houden waardoor we u altijd kunnen verzekeren van de hoogste kwaliteit. Onze keukens doorstaan dan ook de strengste kwaliteitscontroles. Bovendien profiteert u van extra voordeel omdat we alles in eigen beheer houden. Hierdoor kunnen wij onze keukens aanbieden tegen de scherpste prijzen.

Een keuken, zoals u dat wilt!
Iedere woning is anders en daarom kunt u bij Keuken Kampioen een keuken kiezen, helemaal zoals u dat wilt! Bedenk daarom wat u wel en niet mooi vindt en stel vervolgens een keuken samen die al uw wensen vervult. U heeft hierbij de keuze uit allerlei stijlen, opstellingen, materialen en kleuren. Vervolgens wordt uw keuken op maat gemaakt zodat deze perfect in de beschikbare ruimte past.

A-merken apparatuur voor de laagste prijs
De keukenapparatuur maakt een keuken helemaal af. Bij Keuken Kampioen kunt u terecht voor A-merken apparatuur van verschillende merken zoals Whirlpool, Bauknecht en Siemens. Onze adviseur helpt u graag met het vergelijken van diverse apparaten zodat u het apparaat vindt dat helemaal past bij uw wensenlijstje. Bovendien bent u bij Keuken Kampioen altijd verzekerd van de laagste internetprijs!

Bestel ons magazine voor meer inspiratie
Wilt u meer inspiratie opdoen over de fabriek, onze keukencollectie en de vestigingen van Keuken Kampioen? Bestel dan ons gratis magazine! Dit magazine staat vol met handige tips, de laatste trends en allerlei keukenopstellingen zodat u goed voorbereid de juiste keuzes kunt maken.

Je eigen keuken in 3D?
Je wilt een nieuwe keuken, maar weet niet goed waar te beginnen. Er komt dan ook een hoop kijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Voor welke opstelling kies je en wat voor keukenkastjes zien we straks in jouw keuken terug? Wees gerust; wij kunnen je helpen bij al deze vragen. Een afspraak met één van onze adviseurs neemt hoogstwaarschijnlijk veel van je vragen weg. Hieronder lees je wat je nu al kunt doen.

Gaat de nieuwe keuken passen in mijn woning?
Ben je benieuwd of jouw ideale keuken wel past binnen jouw woning? Ontdek het zelf middels onze 3D ontwerptool.Met deze gratis online tool heb je snel een goed beeld van de mogelijkheden binnen jouw keukenruimte.

Past de keuken binnen het budget?
Wil je alvast weten wat je keuken gaat kosten? Selecteer zelf de opties die je graag in de keuken terugziet en vraag geheel vrijblijvend een prijsindicatie op van jouw eigen toekomstige keuken!

Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 19:00
Zondag: 12:00 - 18:00

28 oktober 2022: 10:00 - 22:00 18 november 2022: 10:00 - 22:00 Sinterklaas : 10:00 - 17:00 Kerstavond: 10:00 - 16:00 1e Kerstdag : gesloten 2e Kerstdag : 11:00 - 18:00 30 december 2022: 10:00 - 22:00