Retailpark Sontplein
Winkels
VERNIEUWD SONTPLEIN

Winkelgegevens ophalen...

Wij werken hard aan de vernieuwing van het Sontplein in Groningen en het winkelpark begint vol te stromen met de mooiste winkels.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over commerciële mogelijkheden op Retailpark Sontplein? Neemt u dan contact met ons op via info@retailparksontplein.nl

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
  • GRATIS Toiletten
LIKE EN VOLG ONS OP FACEBOOK
DE POORT
VAN GRONINGEN

RETAILPARK SONTPLEIN

Retailpark Sontplein is een van de grootste winkelparken in de regio, met straks een ruime selectie van de bekendste en goedkoopste winkelformules, meer dan 1000 parkeerplaatsen, gratis wifi en uitstekende horecafaciliteiten.

Op het Sontplein, de poort van Groningen vindt u straks alle grote aanbieders bij elkaar!

Free Wifi
Het gehele Retailpark Sontplein beschikt straks over gratis wifi voor al haar bezoekers en gasten.

Altijd gratis parkeren
Retailpark Sontplein beschikt over ruim 1.000 gratis parkeerplaatsen op privéterrein. Parkeren kan op diverse plaatsen in het retailpark, zodat u een goed overzicht hebt van het gevarieerde aanbod. Dit privéparkeerterrein is alleen bestemd voor bezoekers van Retailpark Sontplein. Voor ander gebruik geldt een wegsleepregeling.

Gratis toiletten
Gasten en bezoekers kunnen uiteraard gebruik maken van moderne, gratis toiletfaciliteiten. Deze zijn ook toegankelijk voor minder validen en beschikken tevens over de voorzieningen voor baby’s en kleine kinderen.

Disclaimer
De informatie op deze website is met uiterste zorg samengesteld. Retailpark Sontplein tracht deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, echter kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend. Retailpark Sontplein aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade ten gevolge van mogelijke fouten en tekortkomingen in deze website. Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden. Deze website is eigendom van KB Winkels. Alle auteursrechten en andere rechten van intellectueel eigendom op de inhoud van deze website, waaronder tekst en vormgeving behoren toe aan Retailpark Sontplein en mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt.