Retailpark Sontplein
Winkels
VERNIEUWD SONTPLEIN

Winkelgegevens ophalen...

Wij werken hard aan de vernieuwing van het Sontplein in Groningen en het winkelpark begint vol te stromen met de mooiste winkels.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over commerciële mogelijkheden op Retailpark Sontplein? Neemt u dan contact met ons op via info@retailparksontplein.nl

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
  • GRATIS Toiletten
LIKE EN VOLG ONS OP FACEBOOK
DE POORT
VAN GRONINGEN

Even opletten! Dit weekend kun je niet vanaf Julianaplein de A28 op (en andersom)

bereikbaarheid 811×285

Van vrijdag 5 november 22.00 uur tot maandag 8 november 06.00 uur is de A28 in beide richtingen afgesloten tussen het Julianaplein en Groningen-Zuid. Autoverkeer wordt zoveel mogelijk omgeleid via de N372, N386 en N33.

Ook de Brailleweg en de Vondellaan zijn dicht voor alle verkeer. Fietsers worden omgeleid via de Van Iddekingeweg. Vanaf Haren is de oprit naar de A28 richting Groningen ook afgesloten, lezen we op Groningen Bereikbaar.

Omleidingen

Het verkeer wordt omgeleid via de provinciale of rijkswegen. Verkeer vanuit Assen kan via de N33 en de A7 naar Groningen rijden. Verkeer tussen Assen en Drachten wordt omgeleid via de N386 (via Vries) en de N372 (via Peize). Voor verkeer tussen Groningen en Tynaarlo en omgeving geldt dat zij via Groningen-Zuid worden omgeleid.

Nieuwe afrit

De afsluiting van de A28 is nodig voor het afronden van de nieuwe afrit van de A28 naar de Brailleweg. De oude afrit richting het centrum is vanaf vrijdag 5 november 22.00 uur dicht. Op maandag 8 november 06.00 uur gaat de nieuwe afrit naar de Brailleweg open.