Retailpark Sontplein
Winkels
VERNIEUWD SONTPLEIN

Winkelgegevens ophalen...

Wij werken hard aan de vernieuwing van het Sontplein in Groningen en het winkelpark begint vol te stromen met de mooiste winkels.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over commerciƫle mogelijkheden op Retailpark Sontplein? Neemt u dan contact met ons op via info@retailparksontplein.nl

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
  • GRATIS Toiletten
LIKE EN VOLG ONS OP FACEBOOK
DE POORT
VAN GRONINGEN

UPDATE COVID-19

update covid-19_811x285px

We willen je informeren dat door de nieuwe COVID-19 ontwikkelingen en de nieuwe maatregelen van de overheid, alle niet essentiƫle winkels op Retailpark Sontplein gesloten zijn. Deze maatregel is vooralsnog van kracht tot 19 januari 2021. Pets Place Boerenbond is wel geopend. Zij doen er alles aan om de winkel open te houden, zodat jij als klant rustig kan blijven shoppen voor je dier of tuin. Om dit mogelijk te maken houden zij ons strikt aan de maatregelen van de overheid, zodat zij ieders gezondheid en veiligheid kunnen waarborgen. Voor actuele openingstijden verwijzen wij je graag door naar de websites van jouw favoriete winkel.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid toe en sterkte in deze roerige tijd.