Retailpark Sontplein
Winkels
VERNIEUWD SONTPLEIN

Winkelgegevens ophalen...

Wij werken hard aan de vernieuwing van het Sontplein in Groningen en het winkelpark begint vol te stromen met de mooiste winkels.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over commerciële mogelijkheden op Retailpark Sontplein? Neemt u dan contact met ons op via info@retailparksontplein.nl

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
  • GRATIS Toiletten
LIKE EN VOLG ONS OP FACEBOOK
DE POORT
VAN GRONINGEN

ZIN OM TE ZOOMEN MET SINT?

WB Posts Sontplein_Sint_811x285px
Een zoomontmoeting met Sinterklaas & Roetveeg Piet. Om het heerlijke avondje in december nog leuker te maken, hebben wij een namelijk een winactie volledig coronaproof bedacht. Like & Win een persoonlijke zoommeeting voor jouw kind(jes) met Sint en Roetveeg Piet, op vrijdag 27 november inclusief een ToyChamp cadeaubon ter waarde van maar liefst 25 euro! Heb jij al meegedaan?
Meedoen is eenvoudig! LIKE het bericht op onze Facebookpagina en je loot automatisch mee voor één van de 10 zoommeetings met Sint en Roetveeg Piet op vrijdag 27 november, inclusief een ToyChamp cadeaubon ter waarde van 25 euro. Delen is lief ❤️
De winnaars worden op bekendgemaakt op maandag 23 november. Het beeldmateriaal van deze bijzondere ontmoeting zal worden getoond op onze social media van 30 november tot 5 december.
Kijk voor meer info op:
https://retailparksontplein.nl/actievoorwaarden-en…/