Retailpark Sontplein
Winkels
VERNIEUWD SONTPLEIN

Winkelgegevens ophalen...

Wij werken hard aan de vernieuwing van het Sontplein in Groningen en het winkelpark begint vol te stromen met de mooiste winkels.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over commerciële mogelijkheden op Retailpark Sontplein? Neemt u dan contact met ons op via info@retailparksontplein.nl

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
  • GRATIS Toiletten
LIKE EN VOLG ONS OP FACEBOOK
DE POORT
VAN GRONINGEN

Zin om te zoomen met Sinterklaas?

WB Posts Sontplein_Sint_811x285px

Maak 10 x kans op een coronaproof bezoek van Sinterklaas & Roetveeg Piet voor jouw kind(jes) inclusief een ToyChamp cadeaubon ter waarde van 25 euro! Hoe gaat het met Sinterklaas? Het is een vraag die veel jonge kinderen momenteel bezighoudt. Het is een oude man en er heerst corona. Wij hebben de Sint gesproken en met hem gaat het goed! Vanwege corona heeft Sint besloten dat het verstandig is om niet op Retailpark Sontplein op bezoek te komen. In plaats daarvan heeft de Sint iets leuks bedacht! Sint en Piet hebben op vrijdag 27 november tijd vrij gemaakt om te gaan videobellen met een paar kinderen en natuurlijk geven zij cadeautjes weg, namelijk een TOYCHAMP cadeaubon van maar liefst 25 euro. Wil jij kans maken op deze prijs? Like dit bericht op Facebook en je doet automatisch mee. De winnaars worden op bekendgemaakt op maandag 23 november. Het beeldmateriaal van deze bijzondere ontmoeting zal worden getoond op onze social media van 30 november tot 5 december. Kijk voor alle info en de spelregels op  https://www.winkelparkdecentrale.nl/actievoorwaarden-en-spelregels/