Retailpark Sontplein
Winkels
VERNIEUWD SONTPLEIN

Winkelgegevens ophalen...

Wij werken hard aan de vernieuwing van het Sontplein in Groningen en het winkelpark begint vol te stromen met de mooiste winkels.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over commerciële mogelijkheden op Retailpark Sontplein? Neemt u dan contact met ons op via info@retailparksontplein.nl

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
  • GRATIS Toiletten
LIKE EN VOLG ONS OP FACEBOOK
DE POORT
VAN GRONINGEN

Upgrade en verduurzaming van het Sontplein

PHOTO-2018-10-17-20-13-48

Upgrade
Er wordt hard gewerkt aan de verbetering van Retailpark Sontplein. Een deel van de gebouwen wordt gerenoveerd en het openbaar gebied krijgt een frisse upgrade, zodat het Sontplein er weer jaren tegenaan kan. Ook wordt het winkelaanbod uitgebreid met onder andere:  Action, Big Bazar, Intertoys, Goossens Wonen en Slapen, Carpet Right, Beter Bed, Beddenreus, Pets Place en VR Arcade.

Duurzaam winkelen
Het gerenoveerde Philips-gebouw voldoet gelijk aan de duurzame eisen van deze tijd en is voorzien van zonnecellen met een opbrengst van maar liefst 2,5 MW. Dus ook voor lekker ‘duurzaam winkelen’ ben je bij het Sontplein aan het goede adres!