Retailpark Sontplein
Winkels
OPENING
2020

Winkelgegevens ophalen...

Vernieuwde Sontplein opent deuren in 2020

Wij werken hard aan de vernieuwing van het Sontplein in Groningen. De bouwwerkzaamheden vorderen gestaag, de eerste huurders zijn bekend en ook de gesprekken voor interessante aanvullingen zijn in volle gang.

Hou de website in de gaten voor nieuws en updates. Ook via facebook informeren wij belangstellenden over de voortgang.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over commerciƫle mogelijkheden op Retailpark Sontplein? Neemt u dan contact met ons op via info@retailparksontplein.nl

Sontplein 2020

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
  • GRATIS Toiletten
LIKE EN VOLG ONS OP FACEBOOK
DE POORT
VAN GRONINGEN

Beter Bed

Over ons

OPENING 2020

Als marktleider in Nederland bedient Beter Bed een grote groep consumenten met een goed advies en een prettige lage prijs. Door schaalvoordelen profiteert Beter Bed van de laagste inkoopprijzen en dat resulteert in prijsvoordeel voor de consument. Het uitgekiende inkoopbeleid maakt het mogelijk om de nieuwste trends en een beter assortiment aan te bieden. En, alles wordt meestal gratis thuisbezorgd en gemonteerd. Bovendien is Beter Bed met ruim 80 winkels bereikbaar voor iedereen. Beter Bed biedt u een breed assortiment slaapkamers in verschillende stijlen, van klassiek tot modern en van nostalgisch grenen tot smeedijzer met riet. Kortom er zit altijd wel iets van uw smaak bij. De deskundige verkoopmedewerkers adviseren u over het beste matras en bodem passende bij uw persoonlijke situatie. Beter Bed zorgt ervoor dat u van een gezonde nachtrust kunt genieten. Dus kom proefliggen en profiteer van de aantrekkelijke aanbiedingen!

Openingstijden

Zaterdag: -