Retailpark Sontplein
Winkels
OPENING
2021

Winkelgegevens ophalen...

Vernieuwd Sontplein

Wij werken hard aan de vernieuwing van het Sontplein in Groningen. De bouwwerkzaamheden vorderen gestaag, de eerste huurders zijn bekend en ook de gesprekken voor interessante aanvullingen zijn in volle gang.

Hou de website in de gaten voor nieuws en updates. Ook via facebook informeren wij belangstellenden over de voortgang.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over commerciƫle mogelijkheden op Retailpark Sontplein? Neemt u dan contact met ons op via info@retailparksontplein.nl

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
  • GRATIS Toiletten
LIKE EN VOLG ONS OP FACEBOOK
DE POORT
VAN GRONINGEN

Beddenreus

Over ons

OPENING 2021

Beddenreus
jouw smaak, jouw budget

Iedereen weet hoe belangrijk een goede nachtrust is, maar moet een goed bed echt zo duur zijn? Beddenreus helpt je het juiste slaapsysteem te kiezen dat past bij jouw smaak en jouw budget.

Het kopen van een nieuw bed is niet eenvoudig. Er zijn zoveel mogelijkheden maar welke is de beste voor jou? Beddenreus heeft haar assortiment overzichtelijk verdeeld in 4 eigentijdse en trendy collecties: Smart, Fresh, Support en Limited.

Smart
Heb je meer smaak dan budget? Onze Smart collectie bestaat uit een ruim aanbod van boxsprings, matrassen en bedtextiel. Stuk voor stuk van prima kwaliteit en allemaal superscherp geprijsd.

Fresh
Snel te warm in bed? In onze Fresh collectie staat frisheid centraal. Met goed ventilerende boxsprings en pocketveermatrassen en luchtige dekbedden en kussens.

Support
De matrassen, bedbodems en kussens uit onze Support collectie geven een optimale ondersteuning. last meer van je nek of rug maar elke ochtend weer fit en uitgerust opstaan.

Limited
Wil je wat meer luxe? Dan is onze Limited collectie wat voor jou. Met elegante boxsprings, dikke matrassen en romantisch bedtextiel maak je van je slaapkamer een chique hotelkamer.

Laat je informeren maar vooral ook inspireren in onze winkel. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden en kom op je gemak proefliggen op de verschillende matrassen. Wil je liever persoonlijke uitleg? We nodigen je graag uit voor een deskundig advies.

Want wij zijn pas tevreden als jij lekker slaapt!

Openingstijden

Zaterdag: -