Retailpark Sontplein
Winkels
VERNIEUWD SONTPLEIN

Winkelgegevens ophalen...

Wij werken hard aan de vernieuwing van het Sontplein in Groningen en het winkelpark begint vol te stromen met de mooiste winkels.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over commerciƫle mogelijkheden op Retailpark Sontplein? Neemt u dan contact met ons op via info@retailparksontplein.nl

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
  • GRATIS Toiletten
LIKE EN VOLG ONS OP FACEBOOK
DE POORT
VAN GRONINGEN

Beter Bed

Over ons

Als marktleider in Nederland bedient Beter Bed een grote groep consumenten met een goed advies en een prettige lage prijs. Door schaalvoordelen profiteert Beter Bed van de laagste inkoopprijzen en dat resulteert in prijsvoordeel voor de consument. Het uitgekiende inkoopbeleid maakt het mogelijk om de nieuwste trends en een beter assortiment aan te bieden. En, alles wordt meestal gratis thuisbezorgd en gemonteerd. Bovendien is Beter Bed met ruim 80 winkels bereikbaar voor iedereen. Beter Bed biedt u een breed assortiment slaapkamers in verschillende stijlen, van klassiek tot modern en van nostalgisch grenen tot smeedijzer met riet. Kortom er zit altijd wel iets van uw smaak bij. De deskundige verkoopmedewerkers adviseren u over het beste matras en bodem passende bij uw persoonlijke situatie. Beter Bed zorgt ervoor dat u van een gezonde nachtrust kunt genieten. Dus kom proefliggen en profiteer van de aantrekkelijke aanbiedingen!

Wij staan klaar om jou te ontvangen! Je krijgt van ons alle persoonlijke aandacht en bent altijd verzekerd van een deskundig advies.

Openingstijden

Zaterdag: -